Det kan du tro! 

NEGLEBIDER FORLØB:

Vi starter med at forlænge med en “nature nude” som er en lyserød gele, så du får gele negle som går udover dine fingerspidser. 

Ved opfyldning efter max. 3 uger, opfylder vi med samme gele, og gentager det indtil dine egne negle er ude over dine fingerspidser, for at se, hvordan neglen “sætter” sig. 

Når neglen er kommet udover dine fingerspidser, da aftages alt produkt og vi forstærker dine egne negle, som betyder neglen vil blive tyndere og finere at se på. Her bestemmer du selv om du fortsætter med den lyserøde gele, eller om du ønsker en helfarve. Herfra snakker vi om hvordan din “negle fremtid” ser ud, og om der er synlige skader efter neglebideriet. 

Jeg anbefaler altid at købe en produktpakke, som indeholder neglepleje produkter som er et must for dig som virkelig ønsker at få dine egne naturnegle, stærke og sunde igen. Produkt pakken koster 250,- og kan købes i salonen.

  1. Behandling koster 575,- 
  2. Opfyldning koster 350,- 
  3. Herfra ser vi på hvilke behandlinger der passer til dig. 

Lige uden for døren, ganske gratis. Der er altid pladser, da det er på en villavej.

Nej, ikke så længe din negletekniker udfører et professionelt arbejde. 

Neglen er døde celler, og har hverken brug for en pause eller luft.

Skrub dine negle og hænder, men undgå en længere kontakt med vand, da dine negleplader fyldes med vand og luft, hvilket betyder de udvider sig og det kan godt give et dårligere holdbarhedsresultat. 

Det er et individuelt spørgsmål, da det afhænger af hvad du laver til daglig, hvordan du plejer dem og hvor hurtigt dine egne negle vokser. 

Det anbefales at gele negle opfyldes hver 3. uge.

Der er 7 dages fuld garanti.

Du booker behandlingen “garanti” her.

Jeg er uddannet negletekniker og negletræner. Jeg har over 20 diplomer og deltaget i DM. 

Gelenegle skal opfyldes hver 3-4. uge. 

Gelpolish skal opfyldes hver 2-3. uge.

Oliens virkning er større end som så, og ikke bare en negleteknikers ekstra salg. 

Du skal bruge olie for at pleje og beskytte dine negle mod miljøskader. Jeg anbefaler at man bruger sin Solar Oil 3 gange om dagen.

Derfor skal du bruge din Solar Oil:

Olien bruges til at holde vand molekylerne væk fra din negleplade. Neglepladen er bygget af flere tynde lag, og mellem dem kan der gemme sig vand og luft. Hvis du bruger sin olie jævnligt, holdes vandet ude, da upolære og polære stoffer ikke kan blandes.

Får neglen vand bliver den blød og bevægelig, og vil lifte sig fra den hårdhærdet gele som ikke kan bevæge sig. Samtidig opretholder du en stræk og sund negl med de gode vitaminer og andre sunde ingredienser som beskytter og plejer negl og neglebånd i den prisvindende Solar Oil fra CND.

Ja, det kan du godt.

Du skal være opmærksom på at kraftige farver kan misfarve gelen, og du skal bruge acetonefri neglefjerner for at få lakken af, så du ikke skader din topcoat på neglene. Hvis gelen ser mat ud efter aftagning af din neglelak, kan du buffe neglen og lægge klar topcoar neglelak på. 

Husk at tage neglelakken af inden du kommer, ellers koster det 75kr. 

Ja. Det er dokumenteret at gele negle ikke skader barn eller graviditet. Det dog vigtigt at der er en god udsugning, rent og ingen lugt gener, hvilket jeg altid sørger for er i orden i salonen.

Jeg bruger primært Light Elegance.

Ja, det gør jeg. Du kan læse meget mere her.

Minimum 15 år. 

Kontakt eller mobilepay.

Jeg tilbyder gele negle, lash lift og undervisning i gele.

Det kan du tro. 

Du sender beløbet som gavekortet skal indeholde til “25557” via mobilepay. 

Herefter sender du mig en besked med følgende oplysninger:

  • Om gavekortet skal sendes på mail eller afhentes i salonen
  • Gavekortets modtager

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

AFBUD OG UDEBLIVELSE
– Du kan logge ind på din profil i systemet og afbestille din tid, ellers finder du link til afbud i din bekræftelsesmail.
– ALLE afbud indenfor 48 timer skal ske på tlf.: 53823299, andet anses for udeblivelse.
– Ved afbud indenfor 48 timer faktureres du 50% af behandlingsbeløbet og ved udeblivelse faktureres 100%. Faktura sendes via mail. Inkasso benyttes.

ENEUNDERVISNING
Efter booking bliver faktura på det fulde beløb tilsendt via mail. Den skal betales senest 14 dage før kursus dagen.

BEMÆRK at beløbet ikke bliver refunderet ved aflysning, men kan overføres til en anden dag. Dette skal ske senest 14 dage før.

Aflysningsgebyr ved aflysning inden for 14 dage er 50%, indenfor en uge 100%.