Velkommen til Manails

Hvem er Manails? 
Mit navn er Ann-Chatrine og jeg er ejeren af Manails, og af salonen Manails Randers.

Jeg startede for lidt over 10 år siden med at arbejde i skønhedsbranchen, og siden da har jeg taget kurser og uddannelser i negle, bryn og vipper samt andet.

Det er ikke blot mit arbejde, men mit liv og min drøm. Jeg var blot 16 år gammel, da drømmen om en salon og karriere som negletekniker stod mig helt klart. Jeg startede med at lave negle og snusede rundt i den spændende branche, og siden da har jeg nu en fantastisk salon, hvor der tilbydes negle, vippe og bryn behandlinger.

I dag er jeg brand ambassadør for Light Elegance i Danmark, underviser professionelle negleteknikere og salon ejer. Jeg er pave stolt af Manails – min drøm.

Webshop
Ideen og gnisten for webshoppen ligger flere år tilbage, men da jeg måtte lukke salonen under den første Corona nedlukning fik jeg tiden og planlagde at NU skulle min drøm blive til virkelighed.

Produkterne på webshoppen er ikke tilfældige produkter, men produkter jeg har brugt længe selv og anbefalet til kunder over neglebordet. Derfor var det helt oplagt at starte min webshop på det grundlag at jeg kunne vise mine kunder produkterne på hylderne i salonen og deres venner og bekendte som også ønskede produktet nemt havde adgang til at læse omkring dem og købe dem, uanset, hvor de bor henne.

Der gik ikke længe før at det ikke bare var venner, familie og bekendte som lagde fine ordre i min Webshop, og hvor er det en spændende process at vokse.

Alle ordre bliver pakket med det største smil og en masse kærlighed, FORDI det betyder så meget personligt for mig, at I støtter min lille forretning og jeg gør mit allerbedste for at yde den hurtigste levering og den sikreste og flotteste indpakning.

Har du nogle spørgsmål, eller har brug for et godt råd, tips eller en guide, så send mig endelig en besked – du er hjertelig velkommen!

Tak fordi du læste med!

De kærligste hilsner

Ann-Chatrine

Ann-Chatrine